Acasă National Termocentrala Mintia vândută cu 91 de milioane de euro după ce în...

Termocentrala Mintia vândută cu 91 de milioane de euro după ce în ea s-au investit 150 de milioane de euro

0

Subminare a economiei naționale sau cum a ajuns statul român să își bată joc de resurse în plină criză energetică!

Președintele PER, Dănuț Pop, ia atitudine legat de vânzarea păguboasă a termocentralei Mintia.
”În timp ce românii sunt spălați pe creier cu nunta de la Măciuca, termocentrala Mintia a fost vândută către un investitor major pe plan internațional, la prețul de 91 de milioane euro. Asta dupa ce a fost inițial falimentată şi închisă, iar apoi pregatită de vânzare cu o sumă cu mult mai mare decât prețul vânzarii. Au investit 150 milioane şi au vândut-o cu 91, ca să nu mai vorbim despre teren, clădiri etc!
Pare un caz clar de subminare a economiei naționale dar, se pare că DNAul doarme, o dovadă în plus că instituția functionează doar la comenzi politice. Si cum nu mai este Kovesi, pauză!
Acest act de trădare a interesului național nu ar trebui să rămană necercetat! La puşcarie cu Virgil Popescu şi gaşca! Nu are nicio raspundere acest individ care nu se mai opreste din facut rău României? Chiar nu ne puteam ocupa noi de Mintia? Trebuia vândută şi asta?
Românii nu- şi pot plăti facturile, Virgil Popescu îşi bate joc de resurse, Iohannis se face că nu vede şi Simion face spectacol electoral. Nunta să fie frumoasă, că țara e pierdută!”
Sursa: Facebook Dănuț Pop
Articolul precedentSe fac angajări la DGASPC
Articolul următorReședința Internațională de Artă Vizuală Cincșor 2022: brunch, expoziție și concert Byron la întâlnirea publicului cu arta