Acasă Social Teatrul Arlechino invitat să participe la trei festivaluri internaționale din țară

Teatrul Arlechino invitat să participe la trei festivaluri internaționale din țară

0

Pornim din nou la drum! Teatrul Arlechino Brașov a fost invitat să participe la trei mari festivaluluri internaționale din țară și anume: Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret „Imaginarium” Ploiești, Festivalul Internațional „PUCK” Cluj Napoca și Festivalul Internațional de animație „Sub bagheta lui Merlin” Timișoara, cu spectacolul: „Robin Hood”.

„Robin Hood” vorbește despre prietenia adevărată, despre bunătate și iubire, într-o manieră veselă, antrenantă, plină de culoare, muzicală și interactivă. Surpriza acestui spectacol este că eroii/ personajele cunoscutei povești sunt…. ANIMĂLUȚE! Povestea fără de sfârșit continuă!

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ și are o durată de 45 minute.

Regia și scenariul sunt semnate de GEO BALINT, scenografia TOMOS TUNDE, muzica CIPRIAN MANTA.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandru Dobrescu, Adrian Dobrescu, Marius Stroe, Alexandra Dumitrescu, Anca Badea, Adrian Iuga, Erika Mihaly, Cecilia Negru, și Dan Zorilă.

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret „Imaginarium” este organizat de către Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și se află la cea de a III- ediție. Acesta aduce, pentru 6 zile, între 27.09 și 02.10, magia poveștilor la Ploiești, cu spectacole pentru cei mici și cei mari deopotrivă, evenimente stradale și multe surprize.

Festivalul Internațional de animație „Sub bagheta lui Merlin” (02-09 octombrie 2022) este organizat de către Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara și se află la cea de a VII-a ediție. 18 spectacole de teatru, 14 trupe, 1 concert cu talentatul actor Alex Ștefănescu, o lansare de carte și lansarea noii sigle și imagini Merlin în foaierul teatrului, reprezintă o parte din programul din acest an.

Festivalul Internațional „PUCK” va avea loc între 17-21 octombrie 2022, se află la cea de a XX-a ediție și este organizat de către Teatrul de Păpuși „PUCK” Cluj-Napoca și are caracter competitiv.

Articolul precedentA ajuns așa de rău încât își agresează propria mamă
Articolul următorExplorado.ro urează bun venit cumpărătorilor cu reduceri de 25% la primele comenzi