Acasă Social Teatrul Arlechino Brașov a fost invitat să participe la Festivalul Stradal „WONDERPUCK”

Teatrul Arlechino Brașov a fost invitat să participe la Festivalul Stradal „WONDERPUCK”

0

Teatrul Arlechino Brașov a fost invitat să participe la cea de a VII-a ediție a FESTIVALULUI STRADAL „WONDERPUCK”, cu spectacolul: „NEGHINIȚĂ”.

„Suntem bombardați zilnic cu o mulțime de informații… Trăim într-o lume nebună-nebună, o lume a tehnologiei și a vitezei. O lume în care copii îi imită pe cei mari, părinți, bunici, vecini, prieteni… Poate TEATRUL să transmită o minima moralia? Eu cred că da! Vă invit să redescoperim împreună povestea micuțului NEGHINIȚĂ, cel care a fascinat, de-a lungul timpului, generații întregi de copii, să vedeți cât de cuminte este și prin ce aventuri trece.”, a transmis regizorul Geo Balint.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ și are o durată de 60 minute. Acesta se va juca în data de 09 septembrie, de la ora 10.00, pe scena mare din Piața Unirii, din Cluj Napoca.

Regia și scenariul sunt semnate de GEO BALINT, scenografia TOMOS TUNDE, muzica CIPRIAN MANTA.

Din distribuție fac parte actorii: Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Marius Stroe, Adrian Dobrescu, Petronela Rujan, Anca Badea, Adrian Iuga, Cecilia Negru, Dan Zorilă, Alexandra Dumitrescu și Eliza Muraru. Accesul este gratuit.

De asemenea, Teatrul Arlechino începe o nouă stagiune, iar primele reprezentații programate la sediu vor avea loc pe 16 și 17 septembrie astfel:

  • „Aladin și lampa fermecată” – sâmbătă, 16 septembrie, orele 10.30 și 12.00
  • „Capra cu trei iezi” – duminică, 17 septembrie, orele 10.30 și 12.00

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul eventbook.ro sau de la casieria teatrului.

Articolul precedentRomânii cumpără tot mai multe mașini electrice și hibrid. 7 811 mașini electrice înmatriculate în 2023
Articolul următorRestricții de circulație pe DN7, lângă Sibiu