Acasă Administrativ Taximetrist brașovean către conducerea Primăriei: ”Cum să ajungă clienții noștri cu bagaje...

Taximetrist brașovean către conducerea Primăriei: ”Cum să ajungă clienții noștri cu bagaje din gară la noua stație de taxi? Să zboare?”

0

Haos total în fața gării Brașov!

Începerea lucrărilor la terminalul RATBV a determinat administrația locală să caute o altă locație pentru stația de taxi. Astfel, aceasta a fost mutată în față la Unirea Shopping Brașov. Numai că, deși sunt indicatoare care arată că este stație de taxi, niciun taximetrist nu își așteaptă clienții acolo.

De ce? Pentru că nu vine nimeni să îi ia de acolo. Șefii Primăriei Brașov nu s-au consultat cu taximetriștii care ar fi știut cel mai bine unde să fie amplasată stația.

Mai mult, aceștia ignoră unele reguli de circulație și staționează undeva în fața gării, chiar dacă acolo nu există o stație amenajată. Probabil sătui de incompetența administrativă,  taximetriștii și-au amenajat propria stație.

Șoferii de taxi acuză administrația locală de jocuri ascunse în favoarea celor de la Uber și Bolt. ”Este special făcută ca să ne încurce. Pe noi ne-a trimis undeva unde nu vine nimeni. Cum să aștepți acolo?Cum să ajungă clienții noștri cu bagaje din gară la noua stație de taxi? Să zboare? Pe bune, veniți să vedeți unde este stația…” a acuzat unul dintre taximetriștii brașoveni.

Cum taximetriștii nu stau în zona amenajata, firesc, șoferii brașoveni care văd acolo atâtea locuri libere de parcare își mai lasă mașinile. Este de înțeles atâta timp cât taximetriștii nu parchează și locurile sunt goale, iar orașul este deficitar la capitolul locuri de parcare.

Numai că și aici este o problemă. Deși văd aceste aspecte, iar în oraș sunt destui șoferi care încalcă toate regulile de circulație, polițiștii merg și împart amenzi la cei care parchează acolo la Unirea. Totul este rezolvat în Brașov, doar ”șoferii indisciplinați” din fața mall-ului trebuie să plătească. De prevenire, de avertisment, nu s-a auzit la Brașov. De polițiști care să stea câteva zile în zone să explice șoferilor ce se întâmplă acolo, nici gând. La Brașov se merge pe amenzi și atât!

Drept dovadă că sunt multe nereguli acolo în zonă, atașăm și poze cu șoferi care merg pe contrasens. De ce? Pentru că la Brașov se poate! Doar că pe acești oameni nu îi vede nimeni!