Acasă Social Tatăl jandarmeriței prinse cu droguri este un șef de stat major în...

Tatăl jandarmeriței prinse cu droguri este un șef de stat major în Vlădeni, județul Brașov

Andreea Bumbac, încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, a fost prinsă cu droguri de polițiștii Secției 18 București, în urma unui control de rutină efectuat în trafic pe 19 noiembrie. În geanta ei s-au găsit mai multe pliculețe cu un praf alb.

„Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a declarat  jandarmerița Andreea Cătălina Bumbac.

Astfel, jandarmerița se apără și spune că nu știa că în bani se aflau pliculețele. După incident, tânăra a intrat în concediu de odihnă și este consiliată de un psiholog.

Cu toate acestea, jandarmerița ar mai fi fost în atenția colegilor pentru consum de droguri și în trecut. Se pare că în noiembrie 2021, în timpul unei razii la Academie cu câini de luptă, studenta ar fi dat de bănuit în momentul în care aceștia ar fi mirosit-o, potrivit DC News.

Conform informațiilor deținute de FANATIK, Andreea Bumbac este fiica lui Marius Bumbac, șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni, din județul Brașov, unde se află Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale (SAFOS) “Burebista”. Acesta este o instituție de învățământ militar de formare continuă non-universitară.

Sursa foto: FANATIK – Facebook SAFOS, Facebook Andreea Bumbac