Acasă Actualitate Tânăr omorât în bătaie pe o stradă din Săcele

Tânăr omorât în bătaie pe o stradă din Săcele

0

Pe 13 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sunați, deoarece pe o stradă din Săcele, se afla o persoană rănită. Cadrele medicale sosite la fața locului i-au acordat suport medical, dar victima, un bărbat de 38 de ani, a decedat în cele din urmă. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și emiterii unor concluzii cu privire la cauzele decesului.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele si Serviciului de Investigații Criminale Brașov au desfășurat cercetări cu celeritate în cadrul dosarului penal constituit relativ la săvârșirea infracțiunii de „omor”, având delegarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, cercetări ce au dus la depistarea și identificarea de îndată a persoanelor bănuite, care se află în custodia polițiștilor la acest moment.”, a transmis IPJ Brașov.

Articolul precedentSalarii de aproape 2 000 EURO/lună la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov-ANAF
Articolul următorDatorii imense ale firmelor unde statul este acționar. Noi biruri pentru micii afaceriști, dar ”căpușele” de la stat scapă!