Acasă Sport Talida Enache și antrenorul ei, Robert Rigo, sunt campioni europeni!

Talida Enache și antrenorul ei, Robert Rigo, sunt campioni europeni!

0

Echipa feminină de spadă a României a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Scrimă U23!  România a întâlnit în finală echipa Elveției, pe care a învins-o cu 44-41 şi a cucerit titlul european la tineret!

Echipa de spadă a României este formată din Bianca Benea, Cristina Constantinescu, Talida Enache și Alexandra Predescu și este antrenată de Robert Rigo.

Talida Enache este sportiva Coronei Brașov, iar Robert Rigo este, la rândul lui, antrenor la clubul Brașovului!

În sferturi echipa noastră a trecut de Ucraina, iar în semifinale a întâlnit Germania pe care a învins-o cu 45-38. Finala s-a decis în favoarea României, echipa noastră adjudecându-și medaliile de aur!

 

În competiția individuală, sportiva Coronei, Talida Enache, a ocupat locul 12

Talida s-a calificat direct în turul secund al tabloului principal,  în 16-imi, unde a întâlnit-o pe reprezentanta Ungariei, Blanka Virag Nagy, pe care a învins-o cu 14-13. În optimi, sportiva noastră a pierdut în fața italiencei Alessandra Bozza și a părăsit competiția, clasându-se în final pe poziția a 12-a.

Felicitări Talidei și colegelor ei de echipă! Felicitări, Robert Rigo!

 

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare. Astăzi, Corona a făcut un pas uriaș înainte!