Acasă Turism Sute de copii din Ghimbav s-au distrat pe cinste în centrul orașului,...

Sute de copii din Ghimbav s-au distrat pe cinste în centrul orașului, de 1 Iunie!

0

Cu mic cu mare, comunitatea din orașul Ghimbav a umplut astăzi, parcul și piațeta din fața primăriei pentru o sărbătoare dedicată exclusiv celor mici de Ziua Internațională a Copilului, eveniment organizat an de an de Primăria Orașului Ghimbav.

Nerăbdători și dornici de distracție, cei mici au umplut cu mult timp înainte de startul evenimentului, zona din fața primăriei, și au fost întâmpinați cu voie bună baloane și multă muzică dedicată lor.

Startul evenimentului a fost dat de către primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, iar apoi pe scenă au urcat și au cântat, elevii Școlii Gimnaziale Ghimbav, urmați de un spectacol oferit de Trupa Magic Land. În cadrul evenimentului au mai fost organizate dansuri, concursuri la care cei mici au primit diplome și premii, a fost amenajată o zonă unde se făcea pictură pe față și modelare baloane iar spectacolul s-a încheiat cu o piesă de teatru.

Primarul Ionel Fliundra a declarat că cei mici reprezintă o parte importantă a comunității din Ghimbav și de fiecare dată își îndreaptă cu drag atenția către ei prin acțiuni de acest fel.

„Astăzi e ziua copiilor și trebuie să le arătăm cât de importanți sunt pentru noi toți. Trebuie să recunosc, cum nu au mai fost evenimente de ceva vreme din cauza pandemiei, nu am știut la ce să mă aștept și sunt foarte fericit să văd un număr atât de mare de copilași aici, în jurul nostru. Ei reprezintă viitorul comunității noastre și trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a-i crește frumos, pentru a le asigura toate condițiile de care au nevoie pentru a se dezvolta și de a rămâne, aici, acasă, ca să continue ceea ce noi facem astăzi. Consider că o comunitate care se comportă față de copii și bătrâni așa cum o facem noi, în Ghimbav, este o comunitate sănătoasă, și are în față un viitor frumos. Sunt fericit să fiu astăzi, aici, în parc, înconjurat de copii și abia aștept evenimentele următoare ale comunității. Pentru că, avem multe surprize pentru această vară. Ghimbavul se va dezvolta frumos și din acest punct de vedere”, a spus Ionel Fliundra.

Totodată, la Școala Gimnazială Ghimbav au fost împărțite cadouri.

Articolul precedentAvarie la o conductă de apă care alimentează zona Tractorul
Articolul următorCOD GALBEN de ploi și vijelii în județul Brașov