Acasă Actualitate Sucaciu:”NU TOȚI consilierii locali își doresc cu adevărat să finalizăm la timp...

Sucaciu:”NU TOȚI consilierii locali își doresc cu adevărat să finalizăm la timp toate lucrările existente în oraș”

0
Continuă ”circul” din Consiliul Local Făgăraș! Proiecte importante pentru comunitatea din Făgăraș ar putea fi implementate cu întârziere din cauza problemelor din Consiliul Local. Primarul Gheorghe Sucaciu consideră că vina aparține consilierilor locali PNL care au lipsit de la ședința extraordinară convocată de edil. Mai mult decât atât, Sucaciu susține că liderul aleșilor locali de la PNL a lansat în mediul online o serie de atacuri furibunde și nefondate în legătură cu proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței.
Vă invit să urmăriți acest material video.
S-a demonstrat încă o dată că NU TOȚI consilierii locali își doresc cu adevărat să finalizăm la timp toate lucrările existente în oraș. Unii profită de orice ocazie ivită pentru a băga bețe-n roate executivului.
Consilierii PNL și cei aflați în sfera lor de influență au preferat să lipsească de la ședința extraordinară pe care o convocasem. Coordonatorul lor, domnul Cupu, a lansat în mediul online o serie de atacuri furibunde și nefondate în legătură cu proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței. A preferat să facă acest lucru, în loc să vină la ședință și să-mi ofere posibilitatea de a-i explica faptul că:
– aceste credite sunt acordate de către Stat sub formă de ajutor
– aceste credite au un regim special și nu pot fi întrebuințate decât în scopul pentru care au fost contractate, respectiv acoperirea diferențelor de prețuri ale materialelor și ale lucrărilor din cadrul proiectelor finanțate din Fonduri Europene, sau pentru a implementa mai repede aceste proiecte prin plata lucrărilor efectuate
– acest credit în valoare de 8.000.000 de lei nu modifică gradul de îndatorare al bugetului mun. Făgăraș
– banii nu se folosesc nici pentru dublă finanțare, nici pentru alte scopuri
Asigur locutorii Făgărașului că tot ceea ce facem este perfect legal. Îndemn făgărășenii să nu dea crezare zvonurilor și dezinformărilor pe care anumiți consilieri locali și acoliții lor le lansează constant în mediul online.
Chiar dacă unora nu le convine, sunt convins că proiectele pe care le avem în desfășurare vor fi finalizate la termenele stabilite, deși, cu orice situație ivită, ni se pun piedici constant.” a declarat pe pagina sa de Facebook Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.
Articolul precedentCare este programul zborurilor din Brașov în perioada următoare?
Articolul următorSituație critică la creșele din Brașov! Peste 1000 de copii pe lista de așteptare