Acasă Social Startup Europe Week la Brașov și Sf. Gheorghe 2024 între 11-15 martie....

Startup Europe Week la Brașov și Sf. Gheorghe 2024 între 11-15 martie. Cel mai mare eveniment dedicat antreprenoriatului din lume!

0
Dăm startul proiectelor de mare anvergură! „Afacerile romanesti – între start-up și internaționalizare. Finanțare și piață”
Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări.
Organizam cel mai mare eveniment dedicat antreprenoriatului din lume!
Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, freelanceri, manageri, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie.
„Startup Europe Week (SEW) is the largest regional entrepreneurship event and grassroots movement in the world whose goal is to help entrepreneurs grow and thrive wherever they are or come from.
SEW has consistently achieved that through a series of locally focused events that connect the local ecosystem and show entrepreneurs what support is available at their particular city and regional level.
SEW is present in more than 300 cities in 50+ countries, with the collaboration of 250+ local co-organizers/ecosystem leaders. During SEW 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022 and 2023 more than 150.000 entrepreneurs attended SEW events around the world, and a global audience of 6 million+ entrepreneurs has been reached through more than 20 million impressions on online and social channels.”
Înscrieri la acest formular.
https://forms.gle/GqKpgcabRY7rwsbo6
Tradiția continuă și anul acesta, iar ProAfaceri Romania organizează, din nou, și susține aceasta ediție SEW alaturi de parteneri locali, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri. Deschidem poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de antreprenoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare!
Vor fi prezentate si instrumente concrete de dezvoltare a afacerilor si internationalizarea lor.
Reuniunea va avea un caracter interactiv, fiind centrata pe aspecte esentiale ale administrarii afacerilor, oferind participantilor ocazia de a pune bazele unui plan de actiune comun, prin care autoritatile locale, institutiile si organizatiile active in zona de business sa poata veni in sprijinul startup-urilor din regiune.
ProAfaceri a aparut in anul 2017 cu scopul de dinamiza mediul de afaceri local, regional si national cu diferite proiecte precum Clubul ProAfaceri, Arena Ursilor – preaccelerare afaceri, misiuni economice internationale si diferite evenimente de afaceri.
Evenimentul se va desfășura in 2 orase alaturi de parteneri locali, astfel:
• in data de 11 martie la ora 14:00 și va avea deschiderea oficială la Camera de Comert și Industrie Brasov, partener tradițional, implicat în mediul de afaceri brașovean.
• In data de 13 martie la ora 16.00 se va desfasura in Sf Gheorghe, Covasna, in sala de conferinte a AFACOV Group SRL
Este un excelent cadru de a afla noutati despre antreprenoriat, inovatie, finantari, comunitati de afaceri, viziuni creative si networking de business.
SEW a atras peste 200.000 antreprenori la evenimentele de pana acum si a impactat indirect milioane de antreprenori in intreaga lume. Multe povesti de succes antreprenorial s-au nascut sub umbrela SEW in toata lumea.
Agenda arată astfel:
Ziua 1 (11 martie) – CCI Brasov (str M Kogalniceanu 18-20) 14:00 – 16:00. Intrarea liberă!
 • prezentare SEW – Peligrad Sorin – presedinte ProAfaceri Romania
 • Oportunitati de dezvoltare a afacerilor în Brasov – Costea Silviu – presedinte CCI Brasov
 • prezentare finantari europene pentru afaceri – Raluca Baghiu – First Job School
 • prezentare solutii de finantare BCR – reprezentant management BCR
 • prezentare Grupul de Initiativa Junior Chamber International JCI Brasov – presedinte Mircea Chirila
 • business coaching – George Nedelcu
 • business networking

 

Ziua 2 (13 martie) – AFACOV Consulting Group Sf Gheorghe (Str. Korosi Csoma Sandor 3). Intrarea liberă!
 • prezentare SEW – Peligrad Sorin – presedinte ProAfaceri Romania
 • prezentare finantari europene pentru afaceri
  • prezentare solutii de finantare BCR – reprezentant management BCR
  • prezentare Grupul de Initiativa Junior Chamber International JCI Brasov – presedinte Mircea Chirila
  • business coaching – George Nedelcu
  • business networking
  Pentru sesiunile de business networking vă sugeram să aveți cărți de vizită pregătite pentru a găsi rapid contacte pentru afacerea dvs.
  Impreuna contribuim la prosperitatea comunitatii!
  Organizator: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor
Parteneri institutionali: Camera de Comert si Industrie Brasov, AFACOV Sf Gheorghe, AMB – Agentia Metropolitana Brasov, CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, Incubatorul Tehnologic si de Afaceri – Universitatea Transilvania din Brasov
Asociatia ProAfaceri construieste o comunitate de afaceri prospera, organizeaza Clubul ProAfaceri, proiectul de pre-accelerare afaceri Arena Ursilor, organizeaza misiuni economice internationale si conecteaza organizatii, comunitati, resurse antreprenoriale.
Vino in aceasta comunitatea antrepreprenoriala si alege sa fii PRO! Aducem resure impreuna, crestem impreuna, contribuim la prosperitatea comunitatii impreuna!
#proafaceri#ProAfaceriRomania#SEW
Detalii: office@proafaceri.ro , 0730830760 – ProAfaceri Romania