Acasă Social Șoselele din Brașov s-au umplut de șoferi care se urcă drogați la...

Șoselele din Brașov s-au umplut de șoferi care se urcă drogați la volan

0

La data de 04 iulie 2022, în jurul orei 08.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe strada Poiana Soarelui din Stațiunea Poiana Brașov.Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la benzodiazepines.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism             În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • La data de 04 iulie 2022, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din județul Maramureș, care conducea un autoturism strada Calea Poienii din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la amphetamine. Prin urmare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Ø      Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.              În fapt, la data de 04 iulie 2022, în jurul orei 01,10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Poiana Brașov.              Procedându-se la testarea conducătorei auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cocaină. În consecință, aceasta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.              În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentDragonii, în vacanța de vară la AFI Brașov
Articolul următorInteres mare la cea de-a 13-a ediție a Zilelor Hungarikum
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.