Acasă Social Șoselele din Brașov pline de bețivi

Șoselele din Brașov pline de bețivi

0

Dezastru pe străzile din Brașov! Tot mai multe persoane sunt prinse la volan sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 18 februarie 2023, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov au identificat pe raza stațiunii Poiana Brașov un conducător auto de 38 ani, din localitatea Constanța, care avea o alcoolemie peste limita legală.

Polițiștii au observat din comportamentul conducătorului auto că acesta părea să fi consumat alcool, motiv pentru care s-a procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat iar rezultatul a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur.

În consecință, persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

  • În data de 18 februarie 2023, polițiști din cadrul Poliței Orașului Victoria au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Viștea de Sus.

Conducătorul auto de 42 ani, din aceeași localitate, a fost oprit în jurul orei 07:15, în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști cu acest scop, iar, în urma testarii cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de cele constatate, polițiștii au dispus conducerea persoanei la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate concentrația de alcool existentă în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • În data de 18 februarie 2023, în jurul orei 02:25, polițiști din cadrul Politiei Stațiunii Bran au identificat un bărbat, în vârstă de 31 ani, din comuna Crucea, județul Constanța, după ce acesta a condus un autoturism pe raza stațiunii, având o alcoolemie peste limita legală.

În urma opririi acestuia, polițiștii au constat că bărbatul părea să fi consumat alcool, motiv pentru care au procedat la testarea lui din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, iar rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, la finalizarea căruia se va propune soluție legală.