Acasă Social Sorin Grindeanu despre Autostrada Ploiești – Brașov: „În termen de câteva săptămâni,...

Sorin Grindeanu despre Autostrada Ploiești – Brașov: „În termen de câteva săptămâni, se vor lansa (spre licitație) primii cinci kilometri dinspre Brașov spre Codlea” (VIDEO)

0

În cadrul unei conferință de presă ce a avut loc azi, 12 februarie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a fost întrebat despre stadiul Autostrăzii Ploiești – Brașov. Acesta a negat speculațiile cu privire la lipsa de finanțare și a susținut că „un prim pas o să-l vedem în săptămânile viitoare” când va fi scos la licitație primul tronson.

„În termen de câteva săptămâni, se vor lansa (spre licitație) primii cinci kilometri dinspre Braşov spre Codlea. Pe parcursul acestui an sper, într-un final, să recepţionăm, să termine, căci, în primul rând, e vorba de  realizarea SF-ului de la compania care face acest studiu de fezabilitate, astfel încât să putem să intrăm în fazele următoare.

Să ştiţi că am tot văzut în perioada asta tot felul de abordări legate de lipsa de finanţare. E o chestiune care, în acest moment, nu e actuală.  Nu e vorba de aşa ceva. Întâi să termine aceste companii studiile de fezabilitate şi un prim pas o să-l vedem în săptămânile viitoare, când va fi scos primul tronson.”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.