Acasă Actualitate Șofer prins de poliștii brașoveni când transporta droguri

Șofer prins de poliștii brașoveni când transporta droguri

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce astăzi, 12 octombrie, în jurul orei 11.00, au oprit și controlat,  în trafic, un autoturism care circula pe Calea Făgărașului, din municipiul Brașov.

Astfel, în cadrul controlului, în timp ce polițiștii verificau aspectele de legalitate asupra documentelor înmânate de către conducătorul auto, în comportamentul celui verificat au observat indicii că se afla sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care i s-a solicitat efectuarea unui test în acest sens.

Față de solicitarea polițiștilor, conducătorul auto și-a manifestat refuzul pentru testarea cu aparatul drugtest în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, motiv pentru care tânărul conducător auto, din municipiul Brașov, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în autoturism se afla și un pasager, în rucsacul căruia polițiștii au descoperit două folii alimentare cu fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedent52 de piloți vor concura în acest weekend la Trofeul Audi Brașov
Articolul următorUn nou operator aerian ar putea gestiona liniile interne din România! Noul proiect al consiliilor județene