Acasă Actualitate ”Șofer” la 72 de ani, dar fără permis. Nu a avut niciodată,...

”Șofer” la 72 de ani, dar fără permis. Nu a avut niciodată, dar a condus mașina

0

Polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Rupea efectuează acte de urmărire penală după ce un conducător auto ar fi provocat un accident rutier cu pagube materiale, fără ca acesta să fie deținător de permis de conducere.

 La data de 4 noiembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident de circulație produs de drumul DN 1 S, în dimineața aceleiași zile.

Echipajul de poliție sosit la fața locului, a stabilit faptul că accidentul descris s-a soldat doar cu avarii, acesta datorându-se faptului că un bărbat în vârstă de 72 de ani, nu ar fi adaptat viteza de circulație pe un sector de drum în curbă, asftel că acesta a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că bărbatul care ar fi provocat accidentul nu este deținător de permis de conducere, aspecte stabilite după ce acesta nu a putut înmâna actul solicitat, iar verificările efectuate în bazele de date ale instituției, au arătat că nu a deținut niciodată un astfel de act.

În cauză, față de aspectele de ilegalitate constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar ce se află instrumentat în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

Articolul precedentMascații au intervenit la Zizin! Un tânăr a luat la bătaie mai multe persoane. Agresorul a fost reținut
Articolul următorIncendiu puternic la o pensiune din Râșnov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.