Acasă Social Șofer depistat sub influența substanțelor psihoactive

Șofer depistat sub influența substanțelor psihoactive

0

Polițiștii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov efectuează cercetări  față de un conducător auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, în urma verificărilor efectuate pe linia depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, la data de 19 august a.c., în jurul orelor 10.30, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism pe DN73, în stațiunea Râșnov.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, aceștia au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care a fost testat din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive iar rezultatul a fost pozitiv la substanța canabis.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentISU Brașov avertizează: Evitați arderea vegetației uscate!
Articolul următorParada Oktoberfest 2023 din Brașov: Junii Brașovului se alătură în premiera evenimentului de tradiție și distracție!