Acasă Sanatate-educatie Siguranța pietonilor și mai ales a copiilor trebuie să fie pe primul...

Siguranța pietonilor și mai ales a copiilor trebuie să fie pe primul plan!

0
Parlamentarii brașoveni ”și-au dat mâna” pentru un proiect important referitor la creșterea siguranței rutiere.
Cu atât mai mult cu cât avem din păcate prea multe exemple de accidente ale căror victime au fost copiii.
Am susținut în Comisia pentru învățământ, în calitate de co-semnatar, acordarea unui Aviz pozitiv pentru proiectul de lege privind creșterea siguranței rutiere, inițiat de colegii mei deputați de la Brașov, Cristina Vecerdi, Marian Rasaliu, Gabriel Andronache și senatorul Mihail Veștea.
Proiectul obligă administratorul drumurilor publice de a asigura iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni.
Mai mult, proiectul prevede ca deplasarea grupurilor de preșcolari și școlari, pe drumurile publice, să se facă în prezența a doi adulți, unul în fața, iar celălalt în spatele grupului, care vor purta și veste reflectorizante indiferent dacă este noapte sau zi sau indiferent de anotimp.
Îmi exprim încrederea că va fi votat și de plenul Camerei Deputaților! …și că data viitoare monitoarele comisiei nu vor mai sta în calea identității mele”, a scris pe facebook  deputatul Ana Predescu.
Articolul precedentMIPE: Acordarea ajutoarelor sociale pentru persoanele defavorizate intră în linie dreaptă
Articolul următorCastelul Bran și alte 4 cetăți din județul Brașov vor participa la Târgul European al Castelelor
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.