Acasă Actualitate „Sibiul de Odinioară” sărbătorit cu muzică, dans și jocuri

„Sibiul de Odinioară” sărbătorit cu muzică, dans și jocuri

0

În perioada 17-20 august, la Sibiu se va desfășura evenimentul intitulat „Sibiul de Odinioară”. Acesta este dedicat în special iubitorilor de muzică, fiind inițiat de Asociația Sibiul de Odinioară și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

Evenimentul, aflat la cea de-a X-a ediție, se va desfășura în Parcul Tineretului și aduce pe scenă artiști și Dj care în anii ‘90 au făcut furori în România. Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori este concertul NANA, rapperul din anii ‘90 care a urcat pe primele locuri din topurile din întreaga lume cu piese precum „Lonely”, „Let It Rain”, „He’s Comin’” sau „Remember The Time”.

Pe scena festivalului vor urca și alte nume mari, ale muzicii românești de data aceasta. Akcent, Sweet Kiss, Body & Soul și Talisman vă invită să fredonați piese cunoscute și îndrăgite. Timp de patru zile, muzica retro va răsuna și de la platane, în cadrul evenimentului fiind prezenți și DJ cunoscuți precum: Geo Da Silva, Raul Carpiuc, Codi Reivs, Marusha și Sebastian Abrudan.

Pentru cei mici, vor exista jocuri precum „Rațele și vânători”, „zală” și „tuburi și cornete”, dar și ateliere de creație. În cadrul festivalulului vor fi plasate și paisprezece food truck-uri cu mâncăruri și deserturi apetisante, dar și băuturi și cafea bună: Bavarezul XXL, Miss Grill, Two Chef, City Burger, Smokin Pig, Drunqen Squid, La Cucina Doro, Cryspiteria, Schassburger, Crepes de Paris, The Cone,  Backyard Bar, Bubble Bar, Wine Not și Olha Coffee.

Articolul precedentO intersecție din Ghimbav se modifică pentru a facilita accesul către aeroport
Articolul următor320 de elevi brașoveni au fost prezenți la prima probă de Bacalaureat din sesiunea august 2023