Acasă Social Și-a pus băutura la subraț și a plecat din magazin. Gestul l-a...

Și-a pus băutura la subraț și a plecat din magazin. Gestul l-a costat un dosar penal

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție Brașov au reținut o persoană, bănuită că ar fi furat mai multe produse dintr-o societate comercială.

 

Astfel, în data de 17 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către agentul de securitate al unui magazin, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice, cu care a trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea produselor.

Un echipaj de poliție s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și a procedat la identificarea autorului în persoana unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Buzău.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul unității de poliție, unde polițiștii au continuat cercetările cu privire la activitatea infracțională a acesteia. Aici, pe baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.