Acasă Social Showroom DAQORA la Brașov (FOTO)

Showroom DAQORA la Brașov (FOTO)

0

DAQORA- partenerul ideal al proiectelor dumneavoastră, pentru tot ce înseamnă interior design și amenajări premium!

Investiție de aproximativ 400.000 de euro! 

Rafinament, calitate, bun gust! DAQORA anunță cu bucurie deschiderea unui showroom în Brașov, pe strada Nicolae Titulescu, nr 2. Este de departe cel mai complex magazin din acest domeniu care există la Brașov! Veți constata că aici găsiți tot ce aveți nevoie, o gamă largă de produse de nivel ridicat.

De la placaj intern până la tapet pentru spații umede, decorative, pereți de lemn decorativ, obiecte sanitare(baterii, mobilier, căzi, cabine, paravane pentru spații umede, accesorii), minipiscine, saune, până la realizare mese, blaturi de bucătărie, blaturi de baie din ceramică, la DAQORA oferta este mai mult decât variată când vine vorba de bun gust și rafinament. De precizat că 90% din produse provin din Italia.

La evenimentul de lansare a participat lume bună, specialiști în design interior, iar rafinamentul a ieșit în evidență.

Avem în vedere satisfacerea cerințelor și necesităților tuturor categoriilor de consumatori, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, constructori mici sau mari. De aceea, comercializăm produse de o calitate superioară, atestate de către producători prin declarații de performanță și certificate de calitate și garanție. Misiunea noastră este aceea de a acorda atenție maximă cerințelor clienților noștri, oferind consultanță tehnică profesionistă, având în vedere cel mai important aspect al oricărui proiect și anume ca beneficiarul să obțină produsul final dorit la costuri optime!” a declarat Ciprian Duicu, reprezentant DAQOTA.

 

 

 

Articolul precedentCe spun liberalii despre referendumul de la Dumbrăvița? Zachiu: „Sunt oameni care au semnat de două ori”
Articolul următorImagini LIVE de pe Transfăgărășan