Acasă Administrativ Sebastian Rusu rămâne viceprimar!

Sebastian Rusu rămâne viceprimar!

0

Proiectul primarului Allen Coliban prin care dorea să-l demită pe viceprimarul Sebastian Rusu nu a avut sorți de izbândă. Când s-a pus în discuție propunerea, consilierii locali PNL s-au ridicat și au părăsit sala, cum era de așteptat.

Ceea ce vreau să vă comunic este că acest punct de pe ordinea de zi este o răzbunare, nu este pentru brașoveni și interesul lor. Nu contați pe prezența noastră la acest vot. Noi ne vom retrage”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Imediat a venit și replica primarului Allen Coliban.

Cred că doar motivul legat de prezență ne poate da un argument suficient de puternic pentru a nu mai plăti 300 de euro pe oră pontată. Mă întreb cine în Brașov mai câștigă 300 de euro pe oră?Vedeți situația pe ultimele 6 luni de prezență. Din 160 de ore lucrătoare, domnul viceprimar a petrecut între 9 și 32 de ore. Dacă ne raportăm la totalul zilelor înseamnă o medie de o oră și două minute. Este un sfert de normă. Acest argument ar trebui să fie suficient pentru demiterea unui viceprimar. Dar nu este singurul argument”, și-a susținut pledoaria primarul Allen Coliban. Acesta a prezentat și un grafic cu prezența la muncă a viceprimarului, grafic care nu este relevant având în vedere că un viceprimar sau primar nu sta doar în instituție, ci merge pe teren.

Pentru că primarul USR nu știe cine din Brașov mai câștigă 300 de euro pe oră, îi spunem noi că el este unul dintre brașovenii care încasează o astfel de sumă. Și el și viceprimarul Flavia Boghiu.

Articolul precedentCine i-a luat locul lui Lucian Rad în Consiliul Județean Brașov
Articolul următorPensiile vor crește cu aproape 14% de la 1 ianuarie
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.