Acasă Local Sebastian Rusu: „Parcul din Noua, de pe strada Brazilor, de la numărul...

Sebastian Rusu: „Parcul din Noua, de pe strada Brazilor, de la numărul 66 mai are un pic și va fi gata”

0
Viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu a anunțat că, parcul din cartierul Noua, de pe strada Brazilor va fi finalizat în curând. Parcul a fost construit la inițiativa consilierilor locali PNL.
„Parcul din Noua, de pe strada Brazilor, de la numărul 66 mai are un pic și va fi gata! Este unul din parcurile de cartier pe care împreună cu colegii consilieri locali PNL Brașov ni le-am propus să le realizăm în acest an.
La începutul lunii mai, am fost la fața locului și am anunțat că în urma întâlnirilor și discuțiilor pe care colega mea, consilierul local Pamela Diaconu le avusese cu brașovenii din Noua, la adresa amintită a fost identificată o zonă verde, neamenajată și pretabilă să fie transformată într-un parc de cartier. Era un spațiu foarte generos și liniștit, între blocuri, unde ne-am gândit foarte bine să amplasăm bănci, pentru relaxarea cetățenilor și să amenajăm un loc de joacă pentru copii. Am gândit inclusiv organizarea aleilor de acces în parc.
La întâlnirea de pe str. Brazilor am fost însoțit, în calitatea mea de viceprimar al Brașovului, de colegii din Primăria Brașov, de la Serviciile Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației, respectiv Amenajare Zone de Agrement. Deci, cu colegii din PNL și cei din Primărie și împreună, bineînțeles, cu brașovenii din Noua am convenit că este oportun ca în zona găsită să realizăm parcul!
De atunci, am demarat lucrările. Iar după cum se vede și din imaginile atașate, am avansat cu operațiunile și suntem aproape de inaugurarea amplasamentului. Apreciez că ne-am mișcat eficient și rapid. Cu toți cu cei care am fost la început pe str. Brazilor, dar și cu brașoveni din alte zone ale municipiului nostru ne vom revedea la inaugurare.
PNL Municipiul Brașov își va continua întâlnirile din cartiere cu cetățenii. Sunt constructive, produc rezultate și satisfacții de ambele părți, rezolvă probleme și dau naștere altor idei și proiecte realizabile, de careBrașovul nostru are nevoie!”, a declarat viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu
Articolul precedentSe fac angajări la Direcția de Asistență Socială Brașov
Articolul următorSe pun bazele unui tandem cu ”moldoveni” la Brașov! Scripcaru la Consiliul Județean, Pătrașcu la primărie