Acasă Actualitate Sebastian Rusu a fost ales vicepreședinte în cadrul COAL

Sebastian Rusu a fost ales vicepreședinte în cadrul COAL

0
Viceprimarul Sebastian Rusu a participat ieri la alegerile Biroului Național al COAL, fiind ales vicepreședinte.
Am participat la alegerile Biroului Național al #COAL, fiind ales în funcția de Vicepreședinte. Scopul principal este de a construi instrumente de sprijin pentru viitor, de a dezvolta mediul de afaceri prin cooperare.
Liberalismul consideră că inițiativa, spiritul întreprinzător, antreprenoriatul trebuie încurajate și susținute, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul. Mă identific în profunzime cu aceste valori, drept pentru care activez de o bună perioadă de timp în echipa Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). Anterior, am construit o echipă puternică în calitate de președinte al COAL Brașov.
Acest eveniment s-a bucurat de prezența premierului României, Nicolae Ciucă, subliniind sursele majore de dezvoltare economică și modalitățile prin care pot fi fructificate. De asemenea, am fost alături de colegii liberali brașoveni, membrii ai COAL Brașov, Eduard Bălășcan-președinte și Solomon Andrei-secretar general.
Mulțumesc întregii echipe
Felicitări președintelui Sebastian Busi pentru toată activitatea din cei 4 ani de COAL !
Am certitudinea că vom descoperi împreună noi oportunități pentru susținerea mediului de afaceri.” a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.