Acasă Social Se simte că se scumpesc carburanții! Polițiștii brașoveni au prins în flagrant...

Se simte că se scumpesc carburanții! Polițiștii brașoveni au prins în flagrant un șofer de cisternă, în timp ce sustrăgea 100 litri de motorină

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de “furt calificat”, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta ar fi sustras motorină din cisterna vehiculului pe care îl conducea.

La data de 17 iunie a.c. polițiștii au organizat și prins în flagrant delict un bărbat, în  vârstă de de 46 de ani, angajat al unei societăți de transport produse petroliere, care ar fi sustras cantitatea de 100 litri de motorină, din cisterna vehiculului pe care îl conducea.

Cercetările, efectuate de polițiști în cauza penală aflată în lucru, au arătat că bărbatul ar fi sustras și depozitat produsul petrolier în canistre din plastic, în timp ce se afla staționat într-o parcare din localitatea Vulcan.

Astfel, față de materialul probator existent, prin ordonața polițiștilor din data de 17 iunie a fost dispusă reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.