Acasă Local Se încep lucrările la Centrul SPA din Ghimbav

Se încep lucrările la Centrul SPA din Ghimbav

0
Vești excelente pentru comunitatea din Ghimbav!
Ieri, de Sfântul Nicolae, s-a dat startul pentru lucrările la Centrul SPA și modernizarea sălii de sport din Ghimbav.
”Astăzi, chiar de SFÂNTUL NICOLAE, Protectorul Copiilor, am predat amplasamentul și am dat ordinul de începerea lucrărilor pentru construcția centrului SPA și modernizarea sălii de sport prin extinderea locurilor, înlocuirea panourilor, eficientizarea energetică, fațade de oțel și sticlă și multe altele.
Centrul va avea un bazin de înot semiolimpic de 25 m lungime, jacuzzi, bazin terapeutic cu apă sărată, trei tipuri de saună ( umedă, uscată și terapeutică cu pereți de sare, două săli de Fitness, camere de masaj etc).
Tot complexul va fi eficientizat energetic cu panouri foto-voltaice și panouri solare pentru încălzirea apelor.
Suprafața de joc a sălii de sport va fi una modernă certificată de instituțiile de specialitate și folosită în competițiile internaționale la diferite discipline sportive.
Sala va fi izolată fonic și climatizată, condițiile pentru practicarea sportului Ghimbășean vor fi la înălțimea așteptărilor.
Termenul de execuție este de 14 luni și suntem încrezători în promisiunile constructorului.
Este investiția Primăriei și Consiliului Local din bugetul propriu motivați de dorința în primul rând de a crește copiii noștri sănătoși prin învățarea înotului și în al doilea rând pentru noi cetățenii orașului care aleg să-și petreacă timpul liber într—un loc frumos și bine utilat.” se arată pe pagina de Facebook a primarului, Ionel Fliundra