Acasă Social Se caută oameni talentați pentru expozițiile de la Noapte Albă a Galeriilor

Se caută oameni talentați pentru expozițiile de la Noapte Albă a Galeriilor

SEWA Experiences, organizatorul de anul acesta al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor la Brașov, aduce magia artei în casele oamenilor cu lansarea Ghidului de Cadouri de Artă pentru Crăciun 2023, un proiect artistic ce oferă o platformă captivantă artiștilor brașoveni și nu numai, menit să devină o tradiție de sărbători. Organizatorii sunt în căutare de talente pasionate să-și expună creațiile în această perioadă festivă, pentru a aduce bucurie și inspirație în viețile celor ce iubesc arta.

Despre proiect: Ghidul nostru de cadouri de artă pentru Crăciun 2023 va aduce în prim-plan zilnic o creație artistică în luna decembrie, în perioada 1-25 decembrie 2023, oferind o perspectivă unică asupra diversității talentelor locale. Lucrările selectate vor fi promovate cu entuziasm pe rețelele noastre de socializare și vor fi disponibile pentru achiziționare,, facilitând conexiunea dintre artiști și iubitorii de artă.

Ce se caută: Suntem în căutare de mici opere de artă care să răspândească bucuria și spiritul sărbătorilor cu tema „PLAYFUL”. Picturi mici, colaje, sculpturi, bijuterii handmade, decorațiuni – toate sunt binevenite să aducă un strop de magie în casele celor ce aleg să ofere sau să își îmbogățească spațiul personal cu artă deosebită.

Cum vă puteți implica: Artiștii talentați sunt invitați să își înscrie 3 propuneri de lucrări de artă până la data de 26 noiembrie 2023, utilizând formularul disponibil aici: https://forms.gle/F3LwsQ9zVxXs3E2HA

Prin această inițiativă dedicată comunității și artei locale, se dorește a se crea o punte între artiști și iubitorii de artă, aducând astfel bucurie și autenticitate în cadourile de Crăciun.

Echipa SEWA Experiences așteaptă cu nerăbdare să descopere talentele ascunse și să contribuie la aducerea magiei artei în viețile oamenilor în acest sezon festiv.