Acasă Social Șchei, cea mai căutată zonă pentru locuit la casă

Șchei, cea mai căutată zonă pentru locuit la casă

0

Potrivit studiilor, cartierul Șchei din Brașov este unul dintre cele mai bine cotate din țară, dar și cel mai bun din Brașov pentru locuit la casă. Traficul rutier redus, liniștea, dar și natura care efectiv se îmbină cu casele au făcut din Șchei un cartier foarte căutat. De asemenea, faptul că este situat în zona veche a orașului reprezintă un alt avantaj. Pandemia care a cuprins întreaga lume i-a făcut și pe brașoveni să își dorească să se mute de la bloc la case. Mulți au făcut schimb, alții au vândut, iar cu banii obținuți au căutat o locuință cu puțină curte și verdeață. Cum era de așteptat, Șcheiul este unul dintre cartierele cele mai dorite pentru zonă și confort. Chiar dacă prețurile au crescut, imobilele se vând în continuare bine. De altfel, la cum au explodat prețurile la studiouri sau apartamente, era de așteptat ca și prețurile la case să o ia razna.

Un alt cartier din Brașov foarte căutat este Răcădău. Fiind ”capăt de linie”, mulți români aleg să se mute aici, în cel mai verde cartier din oraș.

La fel de bine stă și centrul. Și aici prețurile la apartamente au crescut considerabil..

Articolul precedentSibiul, premiat pentru gestionarea deșeurilor, investițiile în educație și pentru sistemul de transport public local
Articolul următorLovitură pentru USR Brașov! Deputatul Tudor Benga și-a dat demisia din partid
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.