Acasă Actualitate Scandal la protestul transportatorilor din Brașov! Un șofer a reclamat că a...

Scandal la protestul transportatorilor din Brașov! Un șofer a reclamat că a fost șicanat în trafic și i-a fost avariat autocamionul

0

Protest violent la Brașov! Un șofer a reclamat faptul că a fost șicanat în trafic, apoi i-a fost avariat autocamionul. Acesta a sesizat Poliția.
”Un șofer care nu avea legătură cu protestul a anunțat prin 112 faptul ca a fost șicanat în trafic și ca i-a fost avariat autocamionul. Cazul este gestionat de colegii de la poliție care s-au deplasat la fața locului, însoțiți de un echipaj de jandarmi. Aceștia fac cercetari în vedere stabilirii stării de fapt și a luării masurilor legale”, au precizat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov.

O confirmare în acest sens a venit și de la reprezentanții IPJ Brașov.

*I.P.J. BRAȘOV*

Poliția Brașov a fost sesizată în această seară cu privire la faptul că, pe VO1K a municipiului Brașov, ar fi avut loc un incident între două persoane.

Echipajele de poliție, prezente la fața locului, au stabilit până la acest moment că incidentul ar fi avut avut loc între două persoane, conducătoare auto, într-o zonă de intersectare rutieră, incident în urma căruia s-ar fi produs o avarie la unul dintre vehicule.

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, urmând ca pe paza audierilor și a intregului probatoriu administrat, să fie dispuse măsurile legale cu privire la gradul de participare și vinovăția fiecărui participant”, a spus Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.