Acasă Actualitate Scandal într-un avion Wizz Air ce zbura către Brașov. O brașoveancă a...

Scandal într-un avion Wizz Air ce zbura către Brașov. O brașoveancă a fost agresată

0

Ieri, un avion al companiei Wizz Air care efectua ruta Londra Luton (LTN) – Brașov, a aterizat pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București în jurul orelor prânzului.

În momentul în care pilotul a informat pasagerii despre schimbarea rutei și aterizarea la Otopeni, un număr de pasageri s-a revoltat, unii devenind chiar agresivi. Conform informațiilor, o femeie din Brașov a fost agresată în timp ce a încercat să apere o stewardesă.

Pasagerii au fost ulterior transportați spre terminalul de pasageri cu autobuze, pentru a-și recupera bagajele. Unii pasageri au ales să-și continue călătoria spre Brașov folosind mijloace de transport precum taxiuri, inclusiv o femeie brașoveancă care a plătit 160 de euro pentru un taxi din cauza bagajelor voluminoase pe care le avea. De menționat că biletul de avion pentru acest zbor a costat 219 lire.

Aeronava a aterizat la Otopeni din cauza unor probleme tehnice. În ciuda eforturilor de a rezolva problema, zborul nu a mai putut decola, și ulterior a fost anulat.

Evenimentul a fost declarat pe pagina de Facebook a Aeroportului Internațional Brașov.

Articolul precedentAsociația SCUT Brașov și Fundația Bucuria Darului vă invită la maraton
Articolul următorUn nou ATM la Rezervația de Zimbri din Vama Buzăului