Acasă Social Sărbătorile de iarnă debutează cu ”Festivalul Spiritul Iernii” la Feldioara

Sărbătorile de iarnă debutează cu ”Festivalul Spiritul Iernii” la Feldioara

0
Pe 6 decembrie va avea loc la Feldioara ”Festivalul Spiritul Iernii”, ajuns la ediția a X-a. Sava Negrean Brudașcu va susține un recital extraordinar. La ora 20 se vor aprinde și luminile în Bradul de Crăciun.
”Sărbătorile sunt mai frumoase când le petrecem împreună, în comunitate, alături de cei dragi. Anul acesta, bucuria revederii va fi cu atât mai însemnată, având pregătit un program cu totul deosebit, prilej de-a vă invita, încă de pe acum, să întâmpinăm sfintele sărbători de iarnă odată cu Festivalul Spiritul Iernii, Ediția a X-a, 6 Decembrie 2022, manifestare înscrisă în proiectul „Obiective culturale, tradiții și obiceiuri în Comuna Feldioara”, în aceeași locație, ca și în anii precedenți, la Căminul Cultural din localitate.
Acest amplu program de promovare și dezvoltare a potențialului turistic și cultural al comunității noastre, susținut și dezvoltat de-a lungul ultimilor ani, își propune să ne aducă mai aproape oamenii deosebiți ai locului și nu numai, tradițiile, cât și valorile ce ne dorim să dăinuie.
Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm, împreună, de cântec, joc și voie bună la noi, acasă, la Feldioara!” au anunțat reprezentanții Centrului de Informare Turistică Feldioara.
Articolul precedentJudețul Brașov, locul întâi la numărul de autorizaţii de construire eliberate. Cel mai mult se construiește în Tărlungeni
Articolul următorCâştigătorii concursului de fotografie BiblioBicicleta 2022 (FOTO)