Acasă Social S-a lansat grupul civic „ÎMPREUNĂ, o comunitate pentru femeile Brașovului”!

S-a lansat grupul civic „ÎMPREUNĂ, o comunitate pentru femeile Brașovului”!

0
Ieri, 18 mai, în cadrul evenimentului „Onorăm Femeile Brașovului” s-a lansat grupul civic de inițiativă locală „ÎMPREUNĂ, o comunitate pentru femeile Brașovului„. Acesta își propune să creioneze un parteneriat feminin de acțiune civică, care, prin puterea sa numerică, solidaritate, competență și strategie organizatorică, să reprezinte eficient problemele și cerințele specifice femeilor din zona Brașovului. Grupul are deja 20 de
membre, femei cunoscute și apreciate, cu experiențe de valoare în diverse domenii de activitate și cu activități de excepție în viața comunității Brașovului, atât la nivel local cât și de la nivel național.
Inițiatoarea acestui grup și una dintre fondatoare este Elena Belloiu. Aceasta a declarat pentru noi: “Misiunea noastră este să atragem cât mai multe membre și, împreună, să informăm despre aspecte importante, dar puțin cunoscute, publicul și autoritățile locale. Totodată, ne asumăm să contribuim cu idei și soluții pentru provocările semnalate. Este dorința noastră de a atrage membre din ONG-uri, mediul de afaceri și presă, alături de orice femei care sunt implicate civic și au puterea de a aduce o schimbare în județul Brașov.