Acasă Social S-a dus la supermarket să fure băuturi și alimente! Poliția l-a prins...

S-a dus la supermarket să fure băuturi și alimente! Poliția l-a prins și reținut

0

La data de 18 noiembrie, în jurul orei 19:00, Secția 5 de Poliție, a Municipiului Brașov, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras mai multe bunuri de pe rafturile unui supermarket, din municipiul Brașov.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au constatat că persoana bănuită, un bărbat în vârstă de 46 de ani,  ar fi sustras produse alcoolice, băutură energizantă și alimente din magazin, bunuri pe care le-ar fi ascuns în interiorul vestimentației sale și astfel a părăsit magazinul, fără să achite contravaloarea produselor.

În baza cercetărilor și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, aspecte cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Articolul precedentO nouă lege privind hărțuirea și violența la locul de muncă
Articolul următorCelebrul Charlie Ottley s-a apucat de făcut cârnați (FOTO)