Acasă Social S-a crezut motociclist, dar nu deținea un permis de conducere corespunzător. Polițiștii...

S-a crezut motociclist, dar nu deținea un permis de conducere corespunzător. Polițiștii l-au prins după ce s-a izbit într-un perete

0
  • Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au intervenit la un accident rutier cu o motocicletă, în care conducătorul acesteia nu deșinea permis de conducere.

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, printr-un apel de urgență, polițiștii râșnoveni au fost informați despre un incident, în care conducătorul unei motociclete ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare a vehiculului și a intrat în peretele unui imobil.

La fața locului, echipajul de poliție l-a identificat pe conducătorul motocicletei, un tânăr de 20 de ani, și au stabilit că în urma incidentului au rezultat doar pagube materiale. De asemenea, în cadrul verificărilor, polițiștii au mai stabilit că motociclistul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.