Acasă Social S-a accidentat după ce a schiat pe o pârtie închisă

S-a accidentat după ce a schiat pe o pârtie închisă

0

Semnal de alarmă tras de salvamontiști după ce o persoană s-a accidentat în timp ce schia pe o pârtie închisă.

Deși pârtiile nu au fost încă deschise, există persoane care urcă cu echipament de schi/snowboard în partea superioară a masivului, iar incidentele nu au întârziat să apară.

🚨 Este și cazul unei persoane care s-a accidentat în timp ce schia pe o astfel de pârtie închisă.
⚠️ Reamintim iubitorilor sporturilor de iarnă că domeniul schiabil din Poiana Brașov și Masivul Postăvaru nu a fost încă deschis, cu excepția pârtiei Stadion. Deși zilele acestea a nins în partea superioară a masivului, depunându-se un strat de zăpadă, acesta este insuficient pentru începerea în siguranță a sezonului. La acest moment se lucrează intens ori de câte ori temperaturile permit producerea zăpezii artificiale, care este deocamdată depozitată în grămezi, pentru conservare, nefiind distribuită uniform și nivelată pe întreaga suprafață a pârtiei. În aceste condiții, există zone care sunt acoperite doar de stratul superficial de zăpadă naturală, insuficient însă pentru a acoperi denivelările și rigolele.
✅️ Folosiți exclusiv pârtia Stadion pentru practicarea schiului/snowboard-ului, singura care este deschisă.” au declarat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov.