Acasă Actualitate Rupt de beat la volanul unui autocamion! A fost reclamat de un...

Rupt de beat la volanul unui autocamion! A fost reclamat de un alt șofer

0

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pe care l-au deschis după ce au depistat în trafic, la volanul unui autocamion, un bărbat care s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

La data de 05 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe DN 73, din direcția stațiunii Bran, spre stațiunea Râșnov, un autocamion s-ar deplasa în mod haotic, fără a respecta regulile de circulație.

În timp scurt, polițiștii au depistat și au oprit pentru control autocamionul, iar după ce a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, acesta a fost testat din punct de vedere al consumului de alcool. Rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată.

În cauză, a fost întocmit un dosare penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.