Acasă Turism România, pe primul loc în preferinţa românilor pentru vacanţele de Revelion

România, pe primul loc în preferinţa românilor pentru vacanţele de Revelion

România rămâne preferata românilor pentru petrecerea Sărbătorile de iarnă, cererea pentru pachete de Revelion fiind peste oferta existentă în cadrul agenţiilor de turism, unele unităţi având un grad ridicat de ocupare încă din toamnă, potrivit unui tur-operator specializat pe vacanţe în ţară.

Pachetele de servicii complete, mesele festive, programe artistice tradiţionale şi accesul la facilităţile SPA ale unităţilor hoteliere au convins turiştii să opteze pentru România, ca destinaţie de vacanţă preferată pentru Sărbătorile de iarnă, cu o creştere de 24% faţă de anul trecut.

Tarifele au fost în medie cu 10-15% mai mari faţă de 2022, însă programele de tip „Înscrieri Timpurii” lansate încă din vară au anulat practic această creştere, reducerile ajungând până la 25% în prima etapă a programului.

Conform datelor Bibi Touroperator, tarifele pentru Revelion au oscilat între 1745 lei persoană/sejur de 3 nopţi pentru un pachet la un hotel de 3* din Băile Herculane, cu cină festivă pentru noaptea dintre ani, şi 5798 lei persoană/sejur 3 nopţi pentru o unitate de 4* din Poiana Braşov, cazarea într-o cameră dublă cu cine festive, premii şi muzică live, scrie Economica.net.