Acasă Social România a rămas fără medici, iar învățământul este la pământ, dar pesediștii...

România a rămas fără medici, iar învățământul este la pământ, dar pesediștii susțin că educația și sănătatea sunt priorități ale guvernului…

0

Ipocrizie PSD! România a pierdut în ultimii ani mii de medici, totul cu largul concurs al social-democraților aflați la conducerea țării. Tinerii absolvenți de medicină au plecat pe capete în străinătate, atrași de salariile bune, dar și de condițiile de viață mult peste ce este în țara noastră. Astfel, s-a ajuns în situația ca unele spitale mai mici din țară să rămână fără niciun medic…Lipsa cadrelor medicale se simte și la marile spitale. Ce au făcut guvernanții să stopeze migrația medicilor? Nimic!

Nici învățământul nu mai este ce a fost. Acesta este praf, drept dovadă statisticile furnizate de instituțiile abilitate. A scăzut calitatea învățământului românesc și acest lucru se vede cu ochiul liber. Din păcate, nici investiții nu se fac în acest domeniu. Elevii nu sunt încurajați să meargă la școală, iar la studenți s-au tăiat rând pe rând facilitățile, mai ales cele din transport. Drept dovadă sunt și elevii care au rămas fără banii de navetă.

Cu toate aceste probleme, pesediștii au și tupeul să iasă prin presă cu unele comunicate de presă care sunt mai mult decât penibile. Liderii locali și naționali ai PSD susțin că ”educația și sănătatea” sunt priorități ale Guvernului Ciolacu. O glumă proastă, mai ales că societatea se tot degradează pe zi ce trece, iar măsurile luate de Guvernul PSD-PNL sunt tot mai proaste. Se ”strânge” cureaua de fiecare dată la privat, în timp ce la stat, bugetarii huzuresc pe salarii mari, libere peste libere, iar muncă tot mai puțină.