Acasă Turism Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 3-7 august, la Râşnov

Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 3-7 august, la Râşnov

0
Cel mai mare festival rock din România revine în forţă, după doi ani de pauză cauzată de pandemie, cu peste 50 de trupe care vor concerta pe cele două scene amenajate pe terenul de biatlon de la poalele Cetăţii Râşnov.
În cadrul unei conferinţe de presă organizate la Consiliul Judeţean Braşov, în prezenţa preşedintelui CJ Adrian-Ioan Veştea şi a primarului din Râşnov, Liviu Butnariu, Dan Zaharia, preşedintele Asociaţiei Culturale REF Brașov, şi Alin Ştefănescu, managerul festivalului, au prezentat toate detaliile cu privire la organizarea acestui eveniment mult aşteptat atât de către iubitorii genurilor muzicale subsumate rockului extrem, cât şi de comunitatea locală pregătită să întâmpine miile de spectatori din fiecare zi de festival.
Rockstadt Extreme Fest şi-a câştigat norotietatea nu doar la nivel naţional, ci şi internaţional, atât în rândul trupelor, cât şi al publicului, astfel că la fiecare ediţie sunt tot mai mulţi fani care doresc să vină în mod special la acest eveniment.
Festivalul este susţinut de Primăria Oraşului şi în acest an, în premieră, beneficiază şi de sprijinul administraţiei judeţene, acordat în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al Judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022 – beneficiari de drept privat.
Astfel, proiectul „Rockstadt Extreme Fest – Ediția a VIII-a – Scena Brașov Stage – Ziua Muzicii Românești”, realizat de Asociația Culturală REF Brașov, primeşte o cofinanţare de 100.000 de lei din care vor fi achitate costurile de producție în ceea ce privește scena trupelor românești din prima zi a festivalului.
Organizatorii au făcut eforturi substanţiale pentru pregătirea ediţiei din acest an, care promite să fie una spectaculoasă.
Peste 300 de oameni, de la staff-ul de producţie, la personalul de curăţenie, fac parte din angrenajul festivalului şi sunt pregătiţi să asigure cele mai bune condiţii pentru artişti şi spectatori deopotrivă, astfel încât ediţia din acest an să fie una cu adevărat memorabilă.
Toate detaliile festivalului, de la program şi până la procurarea biletelor sunt disponibile aici: https://www.rockstadtextremefest.ro/
Foto: Facebook –  Consiliul Județean Brașov
Articolul precedentSVSU Râșnov a obținut calificarea la faza națională a Concursului Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență
Articolul următorPUSL a demarat precampania electorală pentru 2024 și și-a prezentat noua identitate politică