Acasă Social Restaurante fără bucătari și mâncare cu 60% mai ieftină. Compania brașoveană Carmolimp...

Restaurante fără bucătari și mâncare cu 60% mai ieftină. Compania brașoveană Carmolimp intră pe piața mâncării deja gătite pentru restaurante, în urma unei investiții de 300.000 de euro

Compania Carmolimp, controlată de familia brașoveană Șoneriu, a lansat o gama de produse deja gătite pentru restaurante, în urma unei investiții de 300.000 de euro în fabrica de mâncare gătită pe care o deținea deja. Preparatele, care ajung în restaurante necongelate, au un termen de valabilitate de 21 de zile, ceea ce, spune producătorul, permite oricui să deschidă un restaurant. Prețurile produselor sunt cu 60% mai mici decât cele din piață.

După o investiție de peste 300.000 euro și un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, compania Carmolimp a lansat pentru industria HoReCa 10 sortimente de ciorbă și peste 40 sortimente de mâncare gătită, potrivit unui anunț al companiei.

Mâncarea are un termen de valabilitate de 21 de zile, fără a folosi conservanți ceea ce va permite proprietarilor de restaurante să  economisească timp și resurse, inclusiv resurse de personal și să ofere prețuri cu până la 60% mai mici, potrivit economica.net.

Foto: economica.net