Acasă Actualitate Restart mediului! Compania care poate curăța județul de gunoaie! (FOTO)

Restart mediului! Compania care poate curăța județul de gunoaie! (FOTO)

0

Un mediu mai curat și mai sănătos!

O companie din Brașov ar putea curăța tot județul de deșeuri nepericuloase. Este vorba despre Restart Ecology, care se ocupă cu ecologizarea în zonele urbane și rurale, zone protejate, evenimente, acolo unde nu intervin firmele de salubritate. Anul acesta are deja 4 acțiuni în județul Brașov: Vulcan, Dumbrăvița, Bran și Moieciu. DIFERENȚA este că această firmă realizează ecologizarea selectivă direct din teren. Practic, crește gradul de colectare selectivă la fața locului. Este de departe un PLUS, rezultatul final fiind un preț bun pentru ridicarea deșeurilor. Această companie poate realiza acțiuni de ecologizare și în alte județe din România, nu doar la Brașov.

Despre Restart Ecology

Compania Restart Ecology a fost înființată datorită pasiunii comune, plimbările alături de familie prin natură și stilul de viață sănătos intr-o comunitate curată. În ultimii ani plăcerea pe care ne-o oferea natura a fost diminuată de amprenta lăsată de om. Dar, fiecare problemă are şi o soluție, iar aceasta a venit odată cu înființarea companiei de ecologizare Restart Ecology.

Pentru a ajunge la procesul complet de ecologizare primul lucru pe care îl facem este cel de a analiza proiectul, realizând un studiu al zonei pe care urmează să o ecologizăm. În urma studiului făcut putem estima timpul de execuție și costul optim pentru realizarea sa.

Transparența este foarte importantă pentru noi, din acest motiv, înainte de începerea procesului de ecologizare vom realiza o filmare asupra zonei pe care urmează să o curățăm, iar la terminarea procesului vom realiza o a doua filmare cu rezultatele obținute în urma procesului de ecologizare. Aceste filmări vor fi făcute publice pe paginile noastre social media.

Compania Restart Ecology este acreditată de Ministerul Mediului

Companie acreditată de Ministerul Mediului care se ocupă în totalitate de colectarea deșeurilor nepericuloase, selectarea deșeurilor colectate pe categorii și reciclarea deșeurilor selectate.

 

Costuri cu până la 100% mai mici pe metru cub de deșeu nepericulos ridicat!

Colectarea selectivă a deșeurilor nepericuloase de către echipa Restart Ecology reduce costul cu până la 100% pentru eliminarea acestora în comparație cu acțiunile făcute prin programele de voluntariat.La finalul intervenției vă punem la dispoziție documentația necesară pentru a se vedea trasabilitatea deșeurilor nepericuloase și cantitățile colectate în urma procesului de ecologizare.

Procesul de ecologizare este realizat în următoarele etape:

1

Adunarea deșeurilor nepericuloase

După determinarea zonei de acțiune, echipa noastră bine instruită intervine și colectează manual deșeurile nepericuloase.
Image
2

Selectarea deșeurilor colectate

Sortarea pe categorii este realizată odată cu colectarea deșeurilor sau după intervenția utilajelor din zonele în care este necesar acest lucru.
Image
3

Reciclarea deșeurilor

Pentru a realiza reciclarea completă a deșeurilor colectate, acestea sunt trimise către companiile acreditate de Ministerul Mediului
Image

Unde și când recomandăm solicitarea serviciilor de ecologizare

Pentru că serviciile de ecologizare nu sunt foarte cunoscute la nivel național și mai mult de atât, sunt momente în care nu conștientizăm că putem solicita acest gen de servicii pentru a rezolva problemele cauzate de deșeuri, am decis să specificăm câteva exemple în care le recomandăm.

-Ecologizare în cadrul comunităților urbane și rurale.

-Solicitarea serviciilor de ecologizare în cadrul evenimentelor

-Ecologizarea în ariile parcurilor naționale, zone protejate, ocol silvic.

-Ecologizare în spațiul companiilor private și de stat

Mai multe detalii pe https://restartecology.ro/

 

Articolul precedentO șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Timișul de Jos (FOTO)
Articolul următorToate cele 60 de autobuze electrice SOR au fost retrase de pe străzile din Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.