Acasă Social ”Regele Mihai: Drumul către casă” – o proiecție-eveniment la cinematograful Astra

”Regele Mihai: Drumul către casă” – o proiecție-eveniment la cinematograful Astra

Miercuri, 25 mai, începând cu ora 19.00, la cinematograful Astra, brașovenii vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai importante documentare despre istoria României din secolul XX – ”Regele Mihai: Drumul către casă”, documentar care spune povestea dramatică a vieții Regelui Mihai, axându-se în special pe anii dificili petrecuți în exil din 1948 până la dispariția sa, în 2017.
Accesul publicului este gratuit!
Versiunea care va fi prezentată la Brașov, ”Director’s Cut”, aduce noi materiale video și relatări despre perioada complicată a tinereții Regelui Mihai, așa cum a fost descrisă în jurnalul personal al Reginei Maria. Documentarul prezintă și detalii din perioada de izolare personală și socială a Regelui din timpul exilului din Elveția, dar și motivele pentru care Regele Mihai a ezitat să se întoarcă în România. Totul din perspectiva celor care i-au fost aproape în acea perioadă.
John Florescu, producătorul executiv al filmului și Dan Drăghicescu, producătorul asociat, vor fi prezenți pentru a introduce filmul și pentru o sesiune de discuții cu publicul după proiecție.