Acasă Actualitate Referendum local în comuna Dumbrăvița. Astăzi are loc desemnarea operatorilor de calculator

Referendum local în comuna Dumbrăvița. Astăzi are loc desemnarea operatorilor de calculator

0

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 15 iunie 2022ora 9:00, la sediul Filialei Centru a Autorității Electorale Permanente, din Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 23, bl. C7, cam. 401, municipiul Brașov, județul Brașov, se vor desfășura operațiunile pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare organizate cu ocazia referendumului local din comuna Dumbrăvița, județul Brașov, din data de 19 iunie 2022.

Rezultatul tragerii la sorți va fi consemnat în procese-verbale care vor fi publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente www.roaep.ro  la secțiunea Operatori de calculator ai BESV, accesibilă la următorul link: http://www.roaep.ro/instruire/operatori-de-calculator-sectii-votare/

Comisia de desemnare a operatorilor de calculator va fi compusă din domnul Dan-Mihai Grădinaru, consilier parlamentar în cadrul Filialei Centru, în calitate de președinte, doamna Simona Bourceanu, consilier parlamentar în cadrul Filialei Centru, în calitate de membru și domnul Eugen-Silviu Vrăjitoru, consilier parlamentar în cadrul Filialei Centru, în calitate de membru.