Acasă Infractional Razii prin cluburile de noapte din Brașov

Razii prin cluburile de noapte din Brașov

0

La data de 03/04 septembrie 2022, în intervalul orar 20.00 – 06.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție, Biroul Rutier, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, pe linia infracțiunilor contra persoanei, a faptelor de tâlhărie, loviri sau alte violențe, amenințare, a faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la traficul rutier.

Polițiștii brașoveni au acționat, cu preponderență, în zona cluburilor de noapte din municipiul Brașov, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate 11 societăți comerciale, 33  de autovehicule și legitimate 68 persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 lei, pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006.

Totodată, polițiștii au reținut 1 permis de conducere, ca urmare a depistării unui conducător auto, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Articolul precedentDisputa politică mai importantă decât educația. Un fost viceprimar îl atacă dur pe actualul primar Allen Coliban
Articolul următorCea mai mare sumă de bani alocată pentru investițiile în școlile din Săcele
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.