Acasă Actualitate Razie a polițiștilor din Brașov. Mai mulți șoferi beți, drogați și fără...

Razie a polițiștilor din Brașov. Mai mulți șoferi beți, drogați și fără permis au fost prinși

Șoferii care prezintă diverse nereguli au devenit deja „o normalitate” pe străzile din Brașov, motiv pentru care poliția brașoveană desfășoară în continuare o mulțime de filtre. Doar în data de 3 septembrie aceștia au întocmit mai multe dosare penale. Polițiștii au descoperit în timpul controalelor, șoferi beți, drogați sau care conduceau fără a deține permis de conducere.

La data de 3 septembrie în cadrul unui control, polițiștii au oprit un autoturism, care circula pe strada Turnului din municipiul Brașov. Șoferul prezenta indicii că s-ar afla sub influența substanțelor interzise. După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto, s-a stabilit că tânărul, de 22 de ani, consumase cannabis.

Tot în aceeași zi, Poliția Brașov a oprit un autovehicul care era condus de un bărbat, în vârstă de 61 ani, care se deplasa dinspre localitatea Prejmer către Lunca Câlnicului. În timpul efectuării controlului, polițiștii au observat în comportamentul conducătorului auto că acesta părea a fi sub influența alcoolui, motiv pentru care au procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism iar rezultatul a indicat o valoare 0,41 mg/l alcool pur.

Polițiștii brașoveni au descoperit și doi șoferi ce nu dețineau permis de conducere, unul în vârstă de 37 de ani, din municipiul București, iar altul în vârstă de 18 ani. Cei doi bărbați s-au ales cu dosar pensal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.