Acasă Actualitate Razie a poliției printre șoferii brașoveni

Razie a poliției printre șoferii brașoveni

0

Zilele trecute, Poliția Brașov a organizat mai multe controale rutiere. Astfel, polițiștii au dus la identificarea mai multor persoane care nu respectau regulile de circulație. Printre acestea au fost găsite și persoane care conduceau fără permis de conducere, băuți, sau sub influența substanțelor interzise.

Astfel, la data de 17 septembrie, în jurul orei 01.30, polițiștii au oprit pentru control pe bulevardul 15 Noiembrie, din mun Brasov, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani. În timpul verificării documentelor conducătorului auto, acesta nu a putut prezenta permisul de conducere. Drept urmare, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat. Totodată, în timp ce polițiștii discutau cu conducătorul auto, au observat că acesta avea un comportament atipic, indicii ce le-au creat suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța amfetamină. Mai mult, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt incident a avut loc în Feldioara în aceeași zi. În baza sesizării primite, polițiștii s-au deplasat pe strada Principală din comuna Tărlungeni, unde au depistat autoturismul în cauză, fiind oprit pe partea dreaptă a carosabilului cu luminile de avarii în funcțiune. La volanul acestuia au identificat un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Brașov, care se afla într-o pozitie nefirească, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise. Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța amfetamină.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit pentru control, pe strada Zaharia Stancu din municipiul Brașov, un autovehicul care era condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Hălchiu, județul Brașov. Întrucât polițiștii au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței unor astfel de substanțe în organism, iar rezultatul a fost pozitiv la canabis și amfetamină. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive în organism.

Articolul precedentOpera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită la „Recitalul de la ora cinci”
Articolul următorPremierul Marcel Ciolacu s-a intalnit cu reprezentanții companiei OMV Petrom