Acasă Social Quality Day Excelență în Calitate și Artă: Schaeffler România și Maia Morgenstern...

Quality Day Excelență în Calitate și Artă: Schaeffler România și Maia Morgenstern la Quality Conference

0
  • Focus pe excelența în calitate la Schaeffler România
  • Maia Morgenstern, invitat special la Quality Conference
  • Quality Conference: hub pentru schimb valoros de idei, cunoștințe și experiențe

Actrița Maia Morgenstern, invitat special în cadrul evenimentului Quality Conference, la Schaeffler România

Brașov | Martie 2024 | Schaeffler România a adus excelența în calitate în centrul atenției în cadrul conferinței interne, Quality Conference. Contribuția deosebită a experților din companie, care au oferit perspective și soluții inovatoare pentru îmbunătățirea calității produselor și proceselor, împreună cu prezența remarcabilă a actriței Maia Morgenstern, au ridicat evenimentul la un nivel superior. Prin intermediul conferinței, dedicată angajaților companiei, Schaeffler a creat o platformă importantă pentru schimbul de idei, cunoștințe și experiențe, într-un mediu stimulativ și dinamic.

Pentru al 7-lea an consecutiv, Schaeffler România a organizat evenimentul dedicat culturii calității – Quality Conference – eveniment în cadrul căruia s-au celebrat cele mai recente reușitele ale companiei și s-au explorat noi soluții în vederea atingerii excelenței în calitate. S-au acoperit atât subiecte de specialitate, precum componentele framework-ului de calitate sau impactul calității în piață, cât și aspecte legate de dezvoltarea personală prin inovație.

Invitatul special, Maia Morgenstern, actriță de renume, lider de opinie și model de excelență, a adus o perspectivă importantă asupra inovației, subliniind importanța curajului și a explorării continue în căutarea performanței: ”Inovația înseamnă a-ți pune mintea la contribuție, a-ți lăsa imaginația să zboare într-o bază a cunoașterii extrem de bine pusă la punct, perfectibilă în orice moment. Inovația înseamnă curaj… curajul de a spune că am încercat, că am riscat, că am descoperit!”

Quality Conference a reprezentat un moment semnificativ pentru Schaeffler România, subliniind angajamentul continuu al companiei pentru progres și excelență.