Acasă Administrativ Pute a gunoi de grajd în tot Brașovul!

Pute a gunoi de grajd în tot Brașovul!

0

Au revenit mirosurile neplăcute în Municipiul Brașov. De această dată, prin tot orașul, inclusiv în zona centrală se simțea în această seară un miros puternic de gunoi de grajd. Nu este pentru prima dată când în municipiu miroase îngrozitor. Rând pe rând, de la Scripcaru la Coliban, primarii au promis brașovenilor că se va rezolva problema. Din păcate, au trecut ani buni și niciun primar nu a reușit acest lucru. Ultimul chiar susținea într-un live că sunt soluții, dar că ”fostul” nu le-a pus în practică. S-a intrat pe al patrulea an de mandat, iar lucrurile sunt la fel. Ori la țară, ori în centrul Brașovului, mirosul de bălegar este la fel. Inclusiv ”boi” avem, și încă mulți, care stau cocoțați pe funcții!

Cât despre politicieni, sper că nu vor da vina și de această dată pe unele firme, chiar nu are nicio legătură mirosul de gunoi de grajd cu mirosul de resturi menajere…

 

Articolul precedentPe 17 noiembrie se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu
Articolul următorSfaturi de la pompieri pentru sezonul rece!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.