Acasă Sport Protestul de la FC Brașov: o mascaradă ieftină, dirijată de Dragoș David...

Protestul de la FC Brașov: o mascaradă ieftină, dirijată de Dragoș David pentru șeful Coliban!

0

Protestul copiilor și părinților de la FC Brașov organizat ieri, la Stadionul Metrom, a fost o mascaradă ieftină, coordonată de locotenentul USR Brașov și al primarului Coliban, Dragoș David. Exact, președintele Agenției Metropolitane Brașov (AMB) și mai nou mare specialist în fotbal, proptit președinte executiv la muribundul club de fotbal Scotch Club – FC Brașov Steagu Renaște. Scopul numirii: stingerea luminii la club în așa fel încât șeful Coliban să iasă (în mintea lor) cât mai puțin șifonat.

De altfel, acesta a fost și unul din obiectivele așa-zisului protest de ieri: distragerea atenției de la managementul delirant și vecin cu Codul Penal impus de Allen Coliban la FC Brașov și mutarea către „toate partidele USR, PSD și PNL care își dau la gioale în Consiliul Local”. Cu alte cuvinte, și PNL, și PSD „au nenorocit clubul”. Ipocrizie de cea mai joasă speță. Momentul protestului a fost atent ales: exact când „Stăpânul inelelor de la USR”, Allen Coliban este plecat în Germania, la München, pe banii brașovenilor (via AMB). Cu alte cuvinte, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute.

Al doilea obiectiv a fost punerea sub presiune a „domnului Nimeni de la Serviciul Piețe”, Tudor Cornel, noul director al Direcției Infrastructură Sportivă Brașov impus de Coliban și USR la instituția ce administrează bazele sportive ale municipiulu. Inclusiv stadioanele! Care a cedat, ca orice nepriceput, dându-și acordul ca de azi echipele FC Brașov să aibă acces din nou pe terenurile de fotbal administrate de DAIS. Aceasta, culmea!, în ciuda datoriilor ce cresc de la o zi la alta, înregistrate de club către DAIS Brașov și a procesului dintre cele două părți aflat pe rol la Tribunalul Brașov.

Delirant! La Brașov, Agenția Metropolitană joacă fotbal

Ca tacâmul să fie complet, pentru a masca incompatibilitatea clară în care se află FC Brașov și DAIS, „Fotbalică” David și „Piețarul de la sport” Tudor au găsit soluția: AMB și DAIS vor încheia un contract, plățile pentru folosirea bazelor sportive se vor face în avans (oare?!), iar echipele FC Brașov vor evolua în voie, ca și până acum, pe terenurile de fotbal. Ca și cum nu există nicio datorie, nimic nu s-a întâmplat!

Allen Coliban a mințit cu nerușinare.

Primarul Coliban s-a bătut cu pumnul în piept 2 ani de zile că clubul de fotbal pe care-l conduce nu are datorii. Deși litigiile curgeau pe bandă rulantă. Cu 40.000 de euro din banii brașovenilor a fost plătit un jucător străin care nu a jucat niciun minut pentru FC Brașov. În prezent conturile clubului sunt blocate din cauza unei datorii de 32.000 euro pentru un cantonament neplătit al defunctei echipe de seniori în Antalya. Chiar David recunoaște că FC Brașov are datorii de circa 2 milioane lei.

O altă minciună sfruntată a lui Coliban: cei vinovați pentru neprimirea licenței de Liga a 2-a (practic momentul care a declanșat oficial dezastrul) și-au dat demisiile! Aghiotantul primarului, Cristian Mățău, prezent bine-mersi la protest, și directorul economic Ladislau Opra evoluează în continuare, cu tupeu și nesimțire la FC Brașov!

Auditul Primăriei la FC Brașov – un control la mișto, de ochii lumii

În final, revenim la datorii.

Același priceput în toate aka Dragoș David a solicitat un control din partea Serviciului Audit din Primărie. Control care să descopere nu CUM S-AU CHELTUIT 3,5 MILIOANE DE EURO DIN BANII BRAȘOVENILOR, ci de ce s-au acumulat datorii de 2 milioane de lei.

Pe bune? Ce experiență și expertiză să aibă niște funcționari din Primărie într-un domeniu atât de complicat și mlăștinos ca finanțele unui club de fotbal?

Cum să evalueze obiectiv situația niște angajați ai Primăriei conduse de Coliban și USR, când șeful lor direct, adică PRIMARUL A FOST INIȚIATORUL TUTUROR PROIECTELOR SE HCL PRIN CARE FC BRAȘOV A FOST FINANȚAT ȘI I-AU FOST ACORDATE GRATUITĂȚI (SEDIU, MARCA ÎNREGISTRATĂ etc.)?

Articolul precedentAccidente rutiere la ieșirea din Brașov! Unul la iesire spre Feldioara, altul la iesire spre Harman (FOTO)
Articolul următorTransportul public, reluat în zona Tg. Secuiesc, Covasna și Întorsura Buzăului