Acasă Social Proiectul de buget al Comunei Cristian a fost dat publicării. 70.109.300 lei...

Proiectul de buget al Comunei Cristian a fost dat publicării. 70.109.300 lei investiții

0
Primăria Comunei Cristian anunță că a fost dat publicității proiectul de buget al comunei pentru bugetul local și bugetul de venituri proprii și subvenții la care a fost anexat și Programul de investiții pentru anul 2024.
În urma propunerilor venite din partea Consiliului Local și discuțiilor purtate pe parcursul ultimului an, am construit, împreună cu colegii din executiv, un buget echilibrat și, la fel ca în anii precedenți, axat pe investiții pentru dezvoltarea comunei Cristian.
Dispunem de un buget local mai mare față de anul precedent din venituri proprii și, mai ales, din fonduri europene. Din valoarea totală de 113.334.140,00 lei am alocat pentru investiții 70.109.300,00 lei (61,86%), în timp ce pentru cheltuieli curente am alocat 43.224.840,00 lei (38,14%).
Fondurile de investiții au fost alocate capitolelor bugetare Autorități Publice, Alte Servicii Publice Generale, Ordine Publică, Învățământ, Sănătate, Cultură, Locuințe și Servicii de Dezvoltare Publică, Protecția Mediului, Transporturi.
Atât proiectul de buget al comunei Cristian, cât și programul de investiții pentru anul 2024 pot fi vizualizate de către toți cei interesați la avizierul din Primărie sau accesând link-urile de mai jos:
Și în acest an am pus la dispoziția dumneavoastră un formular online unde puteți propune proiecte importante pentru dezvoltarea comunei, în viziunea dumneavoastră. Toate propunerile primite vor fi analizate și, în urma deciziei Consiliului Local, 3 dintre cele mai importante obiective se vor regăsi în proiectul final de buget pentru 2024. Formularul îl găsiți accesând link-ul de mai jos: