Acasă Social Proiectul Cantinei Sociale a trecut în ședința de Consiliu Local, cu voturile...

Proiectul Cantinei Sociale a trecut în ședința de Consiliu Local, cu voturile PSD

0

Grupul de consilieri locali ai PSD Brașov a aprobat ieri, în ședința de plen, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți realizării obiectivului de investiție ”Refuncționalizarea, reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii din  Str. Panselelor nr. 23, pentru a funcționa drept Cantină Socială”.

Alexandra Crivineanu, consilier local, lider de grup PSD:

Prin acest program ce presupune amenajarea cantinei sociale se va mări capacitatea de furnizare a serviciilor sociale pentru persoanele defavorizate. Proiectul va contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru persoanele vulnerabile aflate în dificultate sau risc de sărăcie, la protejarea persoanelor vârstnice afectate de marginalizare sau excluziune socială, la sensibilizarea comunității față de acțiunile de prevenire si combatere a sărăciei și a discriminării.

Este un proiect care are nevoie de consens la nivel politic, fiind un proiect al Brașovului și al brașovenilor, nu al cuiva pe persoană fizică.

Tocmai de aceea, noi, consilierii locali PSD, am votat pentru, demonstrând încă odată angajamentul nostru pentru dezvoltare. Este un proiect pe care l-am susținut și pe care primarul Coliban și viceprimarul Boghiu împreună cu Direcția de Asistență Socială au obligația de a-l optimiza, pentru a deservi și alte categorii de persoane, exploatând spațiul cantinei la maximum.

Este important să existe dialog, transparență și înțelegere pe proiectele din Consiliu Local, iar noi PSD am dovedit mereu că suntem un partid aproape de oameni.”

Articolul precedentSe fac angajări din sursă externă la ISU Brașov
Articolul următorFolosirea scurtăturilor pe munte poate duce la accidentări și deteriorarea potecii